Over ons

Bij Internationaal Transportbedrijf M. van den Heuvel draait alles om logistieke dienstverlening in de Benelux, Duitsland en (Noord) Frankrijk. Het is al 95 jaar ons vak en zit in onze genen. Bij alles wat wij doen, focussen we op de wensen van onze opdrachtgevers en geven net die extra aandacht aan de uitvoering van het werk die van ons verwacht mag worden. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor kunnen we snel knopen doorhakken!

Onze missie

Wij zijn een klantgericht familiebedrijf in Zuid-Holland en willen de komende jaren doorgroeien naar een middelgrote dienstverlener. Kwaliteit, oog voor de klant en een persoonlijke benadering zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. Bovendien investeren we graag in succesvolle en langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers.

Onze visie

Wij vinden dat we meer moeten doen dan goederen van A naar B transporteren. Meedenken met de klant en hen adviseren is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. De verwachtingen van onze klant willen wij het liefst overtreffen in kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. De transportbranche kent veel uitdagingen wat betreft wet- en regelgeving en infrastructuur. Toch streven we er continu naar om onze opdrachtgevers binnen deze kaders nog beter van dienst te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of het milieu.

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professionals die een passie hebben voor de logistieke dienstverlening en een waardevolle bijdrage leveren aan ons bedrijf. Ze beschikken over jarenlange ervaring en veel expertise waardoor er uitsluitend hoogstaande kwaliteit geleverd wordt. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie tussen onze chauffeurs, planner en klanten. Die moet effectief en efficiënt zijn. Onze chauffeurs spreken naast Nederlands ook Duits of Engels.